Frågor och svar

Här hittar du svar på vanliga frågor.

Vilka orter finns Milokök på?

Du kan beställa våra produkter till hela Sverige, frakt tillkommer. Vi har hand om montering från Uddevalla till Varberg, dit vi då levererar fraktfritt. Bor du mellan Stenungsund och Kungsbacka kan du dessutom få hjälp av vår Hantverksgrupp. Är du osäker vad som gäller för dig, ring eller e-maila oss.

Vad är leveranstiden?

Då alla luckor måttbeställs tar det normalt mellan 4-6 veckor beroende på vilken lucka du beställer. Vi bokar gärna in monteringen redan samma dag som du beställer dina luckor.

Vilket material är luckorna tillverkade av?

Alla våra målade luckor är tillverkade av MDF-skivor. Köksluckor i MDF har tillverkats i över 20 år. MDF är en träfiber skiva som är mycket kompakt och lämplig för möbeltillverkning. Träluckorna är tillverkade i både massivt och fanérat trä. Våra melaminluckor är tillverkade med en kärna av spånskiva och med ett ytskikt av melamin.

Beställer vi köksluckorna av Milokök?

Du beställer dina köksluckor / garderobsdörrar av våra återförsäljare. I Västsverige är det Göteborgs Kökscentrum AB, som hjälper dig med leverans och montering. Du hittar en länk till deras hemsida längst ner på vår hemsida. Det är Göteborgs KöksCentrum AB som svarar på offerterna via mail.

Vad innebär måttanpassade luckor?

Våra luckor passar alla skåp. Vilket innebär att du kan ha våra luckor på exempelvis IKEA stommar. Deras stommar och lådsystem är prisvärda. Men det är inte alltid man hittar någon lucka man tycker om. Vi tillverkar även luckor som passar Marbodalkök, Ballingslövskök och HTH kö. Luckorna kan du själv montera med enkelhet, om du skulle vilja.

Hur snabbt får jag svar på min offert?

På vår hemsida kan du själv fylla i vilka luckor, lådor och tillbehör du vill ha. Så du i lugn och ro kan planera. Offerten får du inom tio minuter på din mail. Har du ingen email, fyll i ingen@email.se så postar Göteborgs kökscentrum en offert.

Vilka färger finns luckorna i?

Luckorna finns att välja i alla NCS-kulörer. Kritvit och antikvit som (S-0300-N respektive S-0502-Y) ingår. Vill du ha en annan kulör tillkommer ett färgtillägg på 999 kronor för alla luckor.

Jag hittar inte en viss sorts lucka?

Alla våra luckor kan anpassas efter om de ska fungera som front för diskmaskin eller liknande. Det är måtten som är de viktiga, känner du dig osäker. Ring eller mejla oss.